GENETIKA-200 * Nemzetközi Diák-Tudományos Vetélkedő

GENETIKA-200 * Nemzetközi Diák-Tudományos Vetélkedő

BioDatLab * BioTárElectronic (Balatonfüred) * GEL (Pécs)

Co: Szabó T. Attila, DSc.biol.

HU-8230 Balatonfüred, Bartók Béla u. 13; M: +36-20-333-9660; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  

Értesítjük az Érdekelteket, hogy a “A GENETIKA-200 * Nemzetközi Diák-Tudományos Vetélkedő (2019-2020) és TérTárTan-kör (webinárium)” 2020 május 15-vel lezárult. Anyagai és eredményei a GEL-honlapon (http://www.gelabor.hu/szig-gel/fooldal/genetika-200.szg) részletesen követhetők.

Folyamatosan nyitva van viszont a KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS a Vetélkedő során keletkezett anyagokról és a vetélkedő jövőjével kapcsolatos javaslatokról itt: http://www.gelabor.hu/szig-gel/fooldal/genetika-200/webinarium-kozonsegszavazas.szg .

Lévén hogy a szavazás lényegében TérTárTan anyagok használatáról (tudásépítésről) is szól, eredményét évenként értékeljük és a nyertesek (az első helyezettek eltalálói) jutalomkönyvekben részesülnek. Az első értékelésre 2020 októberében kerül sor.

Ugyancsak felhívjuk a figyelmet a GÉL-honlapon is hirdetett időszerű rendezvényre: http://www.gelabor.hu/szig-gel/fooldal/virtualis-idegtudomanyi-konferencia-2020.szg . Erre 2020 június 7-ig lehet feliratkozni.”

Annak reményében, hogy hasonlóan látjuk a kérdést, segítségedet előre is köszöni, a további eredményes együttműködéseink reményében, igaz jókívánságokkal és őszinte tisztelettel,

Szabó T. Attila

DSc.biol., prof.hbil.r.

 

© 2018 Termini Egyesület. Minden jog fenntartva.