Szakmai programok

 

A TERMINI MAGYAR-MAGYAR SZÓTÁRPROGRAM SZAKMAI VEZETŐI: 
Benő Attila: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Lanstyák István: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., tel.: +421-904-615-851
Számítástechnikai munkálatok: Juhász Tihamér: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Koordinátor: Kitlei Ibolya: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

A PROBLÉMAKEZELÉSI PROGRAM SZAKMAI VEZETŐI:
Sebők Szilárd: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
Lanstyák István: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., tel.: +421 904 615-851

 

A NÉVHATÁRTALANÍTÁS SZAKMAI VEZETŐI:
Péntek János: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., tel.: +40-722-536182
Szabómihály Gizella: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

A HONLAP SZÁMÍTÁSTECHNIKAI FEJLESZTŐJE:
Juhász Tihamér: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

© 2018 Termini Egyesület. Minden jog fenntartva.